Vi ses i morgon

Vi ses i morgon - Tore Renberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tore Renberg
DIMENSIONERA
10,95 MB
FILNAMN
Vi ses i morgon.pdf
ISBN
7025509656802

BESKRIVNING

"Det är en otroligt bra roman." Expressen "En storartad bladvändare!" Karl Ove Knausgård Det är september och ovanligt varmt i Stavanger, världens rikaste stad. Ett tonårspar är redo att riskera allt för kärleken. Ledaren för ett kriminellt gäng drabbas av en medelålderskris. Och en ensamstående tvåbarnsfar måste verkligen få tag på en miljon kronor fort. Under några dagar korsas deras liv i en brutal och tragikomisk kedja av händelser. En av dem kommer inte att överleva månadens slut. Vi ses i morgon är en av de senaste årens mest omtalade norska romaner. Det är en snabbfotad, överraskande och mörkt humoristisk berättelse om människor som desperat försöker fylla hålen i sina plånböcker med pengar och hålen i sina hjärtan med kärlek. Tore Renberg, född i Stavanger 1972, hör till de klarast lysande stjärnorna på Norges författarhimmel i dag. Han har skrivit en rad romaner, däribland Mannen som älskade Yngve som blev en stor framgång i både Norge och Sverige, och även har filmatiserats. Hans böcker har översatts till tolv språk. Med Vi ses i morgon, som är den första delen i en planerad bokserie, står Renberg inför sitt stora internationella genombrott som författare.

Jag har inte läst speciellt många norska författare så Renberg var en helt ny bekantskap för mig. Baksidestexten var väldigt frestande så jag kunde ju inte låta bli att ta mig an denna. Vi ses i morgon november 1, 2014 av Gullmarscorner.

från morgon till kväll - du matin au soir. i hennes ögon - à ses yeux.

RELATERADE BÖKOR