Vad har du bakom ryggen?

Vad har du bakom ryggen? - Lena Sjöberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Sjöberg
DIMENSIONERA
5,52 MB
FILNAMN
Vad har du bakom ryggen?.pdf
ISBN
8613827061816

BESKRIVNING

Lena Sjöbergs nya bok Vad har du bakom ryggen? är en rolig gissningslek. Vad gömmer de olika karaktärerna bakom ryggen? Roboten har en nalle, piraten har en papegoja, men vad har polisen, superhjälten och bläckfisken? Det är inte alltid som man tror ... Titta och gissa tillsammans! Vad har du bakom ryggen? är en interaktiv småbarnsbok där du ska gissa vad de olika karaktärerna gömmer bakom sina ryggar. Boken utkom i original 2012 och i nyutgåva 2017.

FAKTA Vad har du bakom ryggen? av Lena Sjöberg (Bok) Svenska, För barn och unga Här får läsaren gissa vad de olika karaktärerna gömmer bakom ryggen. Vad har polisen, superhjälten och bläckfisken bakom ryggen? Ämne: Bilderböcker, Småbarnsbilderböcker, Rumsliga begrepp, Upphov: Lena Sjöberg: Boken Vad har du bakom ryggen? av Lena Sjöberg hjälpte oss att fundera kring frågor och hur man ställer de bästa frågorna för att ta reda på någonting.

Vad gömmer de olika karaktärerna bakom ryggen? Roboten har en nalle, piraten har en papegoja, men vad har polisen, superhjälten och bläckfisken? Det är inte alltid som man tror ... Titta och gissa tillsammans! Äntligen en ny bilderbok av Lena Sjöberg! VAD HAR DU BAKOM RYGGEN? Lena Sjöbergs nya bok Vad har du bakom ryggen? är en rolig gissningslek.

RELATERADE BÖKOR