Resa med lätt bagage

Resa med lätt bagage - Tove Jansson, Johanna Holmström | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tove Jansson, Johanna Holmström
DIMENSIONERA
8,75 MB
FILNAMN
Resa med lätt bagage.pdf
ISBN
8066716206718

BESKRIVNING

I novellsamlingen Resa med lätt bagage står det udda men även igenkännbara i centrum. I 12 berättelser tar Tove Jansson sig an resande och mänskliga möten, och i förlängningen frihet och fångenskap. Hon väjer inte för det svåra, men överger aldrig sin varma humanism.

Jansson, Tove, 1914-2001 (författare) Alternativt namn: يانسن، توو،, 1914-2001 Alternativt namn: Haij ... Sökruta för att söka efter böcker, e-medier och annat som biblioteket erbjuder. Sök Ja, nu har jag bestämt mig för att resa till Saloniki med lätt bagage.

Jag var förkrossad. Trodde inte det var sant. Inför varje resa återupplivar jag illusionen om att jag är en kvinna som reser med lätt bagage.

RELATERADE BÖKOR