Någonting svart

Någonting svart - Jacques Roubaud | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jacques Roubaud
DIMENSIONERA
6,21 MB
FILNAMN
Någonting svart.pdf
ISBN
9341335191662

BESKRIVNING

Jacques Roubaud, född 1932, är poet och matematiker, prosaist och pjäsförfattarem essäist och minnesteoretiker, poesihistoriker och ordförande för Oulipo.Sedan debuten 1967 med den hårt strukturerade sonettsamlingen Epsilon har han publicerat ett femtiotal böcker, som gör honom till en av Frankrikes viktigaste och formellt mest uppfinningsrika författare under det senaste halvseklet.Någonting svart från 1986 är en okonventionell sorge. och meditationsbok skriven efter hustrun, fotografen och Wittgenstein-kännaren Alix Cléo Roubauds död 1983.Boken innehåller också efterord av Jonas (J) Magnusson.

Boken innehåller också efterord av Jonas (J) Magnusson. I sällskap av Någonting svart blir dygnet lika utdraget och komprimerat, och jag vet att det är till Roubaud jag kommer att gå när jag sörjer. FAKTA LYRIK.

De närmaste svarta hålen ligger sannolikt många ljusår bort. Lyckligtvis, för annars skulle både jorden och allt liv på den löpa risk att uppslukas. Frida Nordstrands andra hemland är ett av världens hårdast drabbade under coronakrisen.

RELATERADE BÖKOR