Älskar inte

Älskar inte - M. J. Arlidge | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
M. J. Arlidge
DIMENSIONERA
11,12 MB
FILNAMN
Älskar inte.pdf
ISBN
3570326948949

BESKRIVNING

En kvinnokropp hittas vid sidan av en väg tidigt på morgonen. Vid första anblicken tycks det hela vara en tragisk olycka, men snart står det klart för kriminalkommissarie Helen Grace, som är den första att anlända till platsen, att det handlar om ett kallblodigt mord - kvinnan har blivit brutalt skjuten. Frågan är bara varför någon skulle vilja döda en högt älskad fru och mamma? På andra sidan staden tvingas ett apoteksbiträde under pistolhot att stänga sin butik för att sedan som enda offer skjutas medan kunderna i butiken lämnas oskadda. Vem får leva? Vem måste dö? Vem står på tur? Tiden är på väg att rinna ut. Om Helen Grace inte kan lösa fallet kommer mer blod att spillas. Och ett enda misstag kan leda till att det blir hennes eget Älskar inte är en halsbrytande thriller som utspelar sig under loppet av 24 timmar. Det här är den vassaste och mest adrenalinfyllda Helen Grace-boken hittills.   M. J. ARLIDGE bor i England och har i många år arbetat med tv-produktioner, bland annat som författare till BBC-serien Tyst vittne. Älskar inte är sjunde boken i serien om kriminalkommissarie Helen Grace. Serien har sålts till ett tjugotal länder och legat på topplistor världen över.   "Helen Grace är en av de mest storslagna hjältarna som skapats på åratal" Jeffrey Deaver   "Iskall och skrämmande" Daily Mail

Maverick pilot must learn to live with disability. Se Älskar älskar inte online här. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris "Jag älskar inte honom och vill inte såra" Kärleken försvinner sällan över en natt, utan monteras ner över tid.

RELATERADE BÖKOR