Yxskeppet

Yxskeppet - Jens Henrik Jensen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jens Henrik Jensen
DIMENSIONERA
3,29 MB
FILNAMN
Yxskeppet.pdf
ISBN
3571242855338

BESKRIVNING

Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son. Under en poliskurs i Estland väcks hennes intresse för en rysk sjöman som var huvudpersonen i ett mystiskt fall från hennes första år vid polisen. Sjömannen anklagades för att ha mördat besättningen ombord på ett skepp som hittades drivande på Nordsjön, men han friades i brist på bevis.    Men Nina Portland har svårt för att släppa det gamla fallet och bestämmer sig för att själv lösa det. Det för henne till en början ut i det estniska vinterlandskapet och därefter till London och Skottland, innan hon hamnar hemma i Esbjerg igen och i sitt eget förflutna, där lögner och hemligheter hon inte hade en aning om plötsligt stiger upp till ytan.   Ninas privata utredning har dock fått varningsklockorna att ringa både hos brittiska säkerhetspoliser och islamistiska fundamentalister, och när hon väl inser hur farlig hennes uppgörelse med det förflutna är har det blivit för sent att dra sig ur ...

Jag tycker mycket om Jens-Henriks Jensens böcker om Niels Oxe Spänningen kommer krypande sakta men säkert! Detta är en välskriven bok, bra språk och väldigt fina och detaljerade person- och miljöbeskrivningar. Yxskeppet Bok. 201:-Lägg i kundkorg.

av Jens Henrik Jensen Leif Jacobsen (E-media, E-bok, EPUB) 2019, Svenska, För vuxna Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son. Under en poliskurs i Estland väcks hennes intresse för en rysk sjöman som var huvudpersonen i ett mystiskt fall från hennes första år vid polisen. Nina Portland är kriminalassistent vid Esbjergspolisen och ensamstående med en tioårig son.

RELATERADE BÖKOR