Havsmonster i knipa

Havsmonster i knipa - Kjell Thorsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kjell Thorsson
DIMENSIONERA
8,28 MB
FILNAMN
Havsmonster i knipa.pdf
ISBN
3194141595659

BESKRIVNING

Vem är det som härjar bland båtarna i Östra skruvlundas hamn? Följ med Mino och uppfinnarkompisen Micke på ett bilderboksäventyr bland luftskepp, u-båtar och ett sjöodjur i nöd. Nu finns den första boken om Mino och Micke även som Ekorrbok.Mino och Micke är bästisar, den ena är en vuxen uppfinnare och den andra är en liten tjej. Båda älskar äventyr och farkoster. Tillsammans ger de sig av på spännande uppdrag och löser problemen som uppstår med hjälp av Mickes fantastiska uppfinningar. Oftast lyckas han uppfinna otroliga farkoster som Mino får köra.I den första boken har ett havsmonster synts till i hamnen i Östra Skruvlunda och Micke och Mino ger sig iväg för att ta reda på vad som har hänt. Mino kör luftskeppet "Ariel" och Micke tar sin amfibiebil "Eldsflamman". Sedan bär det iväg: högt upp i det blå och långt ner under vattenytan.Kjell Thorssons illustrationer består av ett härligt myller av knasiga uppfinningar, maskiner, konstiga mojänger och roliga detaljer som pekas ut och kommenteras på uppslagen. Det här är den första boken i en serie bilderböcker med lätta faktainslag för alla som gillar äventyr, fordon och uppfinningar.Läs också:Mino och Micke - Mörka bergens hemlighet, utkom 2016Mino och Micke - Pirater utkommer våren 2017

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Pris: 65 kr.

Språk: Svenska. Låna titeln! Mino ger sig ut på ett djuphavsäventyr i ubåten Nemo och det visar sig att det inte alls finns ett monster, det är en stackars val som fastnat i ett nät tillsammans med massor av sopor. Havsmonster i knipa Kjell Thorsson (Inbunden) Tipsa en vän 129 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR