Astronauten som inte fick landa : om Michael Collins, Apollo 11 och 9 kilo checklistor

Astronauten som inte fick landa : om Michael Collins, Apollo 11 och 9 kilo checklistor - Bea Uusma | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bea Uusma
DIMENSIONERA
9,49 MB
FILNAMN
Astronauten som inte fick landa : om Michael Collins, Apollo 11 och 9 kilo checklistor.pdf
ISBN
3915682566390

BESKRIVNING

När Neil Armstrong och Buzz Aldrin sätter ner månlandaren vid Stillhetens Hav den 20 juli 1969 sitter en femtedel av jordens befolkning framför sina tv-apparater och håller andan. Samtidigt, på andra sidan månen, glider en liten rymdkapsel genom mörkret. Där inne sitter Michael Collins. Han är längst bort från jorden av alla.Det här är boken om den tredje astronauten på Apollo 11, som reste hela vägen till månen men ändå inte fick hoppa ner. Det är en bok om 701 strömbrytare, spakar, tangenter och alarmknappar, och vad man tänker på när man är ensam på månens baksida. Presidenten ringer till Neil och Buzz på månen. Ingen ringer till Michael Collins, för han är i radioskugga. Bea Uusma är exakt 1 ½ centimeter för kort för att bli astronaut. Hon fick Augustpriset 2013 för Expeditionen. Min kärlekshistoria. Astronauten som inte fick landa är hennes debutbok från 1999, nu omarbetad i en ny utgåva. Den har blivit mångfaldigt prisbelönt i både Sverige och USA och har spelats som pjäs på Göteborgs Stadsteater.

Barnens stora bok om rymden Catherine D Hughes Häftad. 110.

Köp Astronauten som inte fick landa : om Michael Collins, Apollo 11 och 9 kilo checklistor av Bea Uusma på Bokus.com. Boken har 4 st läsarrecensioner. Författarens debutbok från 1999.

RELATERADE BÖKOR