Hästkrafter

Hästkrafter - Lars Mytting | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Mytting
DIMENSIONERA
5,69 MB
FILNAMN
Hästkrafter.pdf
ISBN
8419755361527

BESKRIVNING

”Rolig läsning!” ExpressenPå Erik Fyksensomsorgsfullt renoverade bensinstation från sextiotalet har tiden stannat. Här står bilen i centrum, här säljs ingen korv.Och livet bland V8-motorerna kunde ha fortsatt i jämn lunk. Men planerna på att dra om den närliggande vägen så att den inte längre passerar Eriks station ställer allt på ända. Han kastas in i ensam kamp – mot moderniseringskrafterna, bygdens män och demoner från det förflutna.Erik tänker inte sälja i första taget. För Norges sista Mobil-mack är inte bara en radda bensinpumpar och en verkstad. Den är ett fridlyst minnesmärke över förlorad kärlek – över henne som riksvägen tog.”Mytting är framför allt humorist, men ingen sorglös sådan, döden kan alltid dyka upp bakom nästa kurva. Han framträder som en landsbygdens vemodige gyckelmakare, på samma estrad som Mikael Niemi, för att ta ett svenskt exempel.” Svenska Dagbladet”Norske Lars Myttings debutroman Hästkrafter är en välskriven historia om en hotande personlig tragedi, men det är också en öm kärleksförklaring till det där fyrhjulsdrivna djuret vi kallar bil.” Helsingborgs Dagblad”Hästkrafter är oemotståndlig läsning.” TransportarbetarenLars Mytting har bl.a. arbetat som musikjournalist och förlagsredaktör. Han är självlärd jaguarmekaniker och högtalarkonstruktör och bor utanför Oslo med fru, två barn och tre bilar.

på gården finns det flera hästar i olika storlekar, allt från små ponnier till ... Hur många amerikanska hästkrafter går det på en kilowatt? 1 kilowatt är lika med 1.34102209 amerikanska hästkrafter, vilket är omvandlingsfaktorn från kilowatt till amerikanska hästkrafter. Gå vidare och konvertera ditt eget värde av kW till hp i konverteraren nedan. Definitionen hästkrafter (hk) har sedan bilens barndom använts för att ange en motors prestanda.

arbetat som musikjournalist och förlagsredaktör. Han är självlärd jaguarmekaniker och högtalarkonstruktör och bor utanför Oslo med fru, två barn och tre bilar. Toyota påstår att den turboladdade 3.0-litersmotorn kan producera upp emot 382 hästkrafter och ett vridmoment på 500 Nm, men testerna visar 388 hästkrafter och 570,8 Nm. Testbilen i Danmark var utrustad med den största motorn på 190 hästkrafter.

RELATERADE BÖKOR