Det gula pensionatet

Det gula pensionatet - Per Wästberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Wästberg
DIMENSIONERA
4,42 MB
FILNAMN
Det gula pensionatet.pdf
ISBN
9424275654689

BESKRIVNING

Ett förfallet pensionat i Södermanland bebos sent en höst av en namnlös jagberättare på flykt undan samhället, huvudstaden och sitt förflutna. En stamgäst driver honom med sina påflugna kontaktförsök till vansinne. Där finns också den talföre ägaren i beråd om husets framtid och hans osynliga enväldiga kokerska.En svart humoresk, ett absurt mysteriespel, en samhällssatir, en självbekännelse, en nordisk svampbok? Poetisk, uppsluppen, bitsk, argsint, melankolisk, hemlighetsfull – denna utmanande ”händelselösa” roman med alla sina slingertrådar är utan motsvarighet i Per Wästbergs författarskap.Efter att på senare år ägnat sig åt minnesarbete i flera självbiografiska verk fokuserar Wästberg i romanen Det gula pensionatet desto mera på det svårgripbara nuet – sakers tillstånd och mänskligheters fasoner.

Ett förfallet pensionat i Södermanland bebos sent en höst av en namnl... Det gula pensionatet 24 september, 2016 24 september, 2016 / Av enligt O / Bokaktiviteter / Bokmässan 2016 , Per Wästberg Jag hade inte planerat att lyssna på det här seminariet, men jag orkade inte vandra genom hela mässan, gick förbi H1 och såg att mina stora idol Per Wästberg hade ett kort seminarium om senaste boken Det gula pensionatet . Det gula pensionatet Per Wästberg (Pocket) Tipsa en vän 55 kr Antal. Lägg i varukorgen.

av Per Wästberg (Talbok, Daisy) 2016, Svenska, För vuxna Uppläsare Hans Bergqvist. Ett förfallet pensionat i Södermanland bebos sent en höst av en namnlös jagberättare på flykt undan både samhället och sitt förflutna. Köp 'Det gula pensionatet' nu.

RELATERADE BÖKOR