Den sista vilan

Den sista vilan - Mats Ahlstedt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Ahlstedt
DIMENSIONERA
5,47 MB
FILNAMN
Den sista vilan.pdf
ISBN
4907396185376

BESKRIVNING

Vem stryper och stympar prostituerade kvinnor?Flera tecken tyder på att Fatima Wallinder och hennes kollegor vid Göteborgspolisen har med en satanistsekt att göra. När Fatima och hennes spaningsgrupp nystar i fallet hittar de inte bara kopplingar till satanism utan också till något betydligt värre.Samtidigt sörjer Fatima sin vän fängelseprästen Johannes Brobeck som hastigt har avlidit. Kan hans dödsfall ha kopplingar till mordutredningen?Polisen jagar en eller flera gärningsmän, skoningslösa i sin ondska, som anser att vissa människor inte förtjänar att leva. En av dessa är Fatima själv ...I Den sista vilan återvänder Ahlstedts efterlängtade karaktär Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen. Boken har tidigare varit utgiven som serien Fatima - I deckarprästens spår.

Han är idag en erfaren författare med en trogen läsekrets. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom den sista vilan Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Det är nog det absolut jobbigaste valet man har som djurägare. Att beställa en tid för att låta sin bästa vän somna in för gott. Den sista vilan Bland de svåraste besluten man måste ta som djurägare är när det är dags att låta en älskad familjemedlem somna in.

RELATERADE BÖKOR