Mördaren ljuger inte ensam

Mördaren ljuger inte ensam - Maria Lang | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lang
DIMENSIONERA
12,59 MB
FILNAMN
Mördaren ljuger inte ensam.pdf
ISBN
9644178601495

BESKRIVNING

Rutger Hammar och hans fru samlar under en sommarhelg en handfull gäster för att umgås, bada och segla på en ö i Bergslagen. Men efter ett oväder hittas en av gästerna strypt under en gran. Vem är skyldig?Puck Ekstedt och hennes fästman Einar Bure beslutar att kontakta Christer Wijk, kommissarie vid Stockholmspolisen, för att lösa fallet.Alla på ön verkar ha något att dölja, men det är bara en av dem som är mördaren.Maria Lang (pseudonym för Dagmar Lange, 1914-1991) var under ett par decennier Sveriges odiskutabla deckardrottning. Hon debuterade 1949 med Mördaren ljuger inte ensam och gav punktligt ut en ny bok varje år fram till 1990. Särskilt hennes tidiga produktion räknas till den svenska kriminallitteraturens klassiker och under de senaste åren har nytt intresse väckts för hennes författarskap, som av många har jämförts med Agatha Christies.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Maria Langs pusseldeckare MÖRDAREN LJUGER INTE ENSAM är baserad på den första boken om kriminalkommissarie Christer Wijk, Puck och Einar Bure.

Sommarnatten är förrädiskt vacker och ... Hyr och se filmen Mördaren ljuger inte ensam med Ola Rapace, Tuva Novotny, Linus Wahlgren, Gustaf Hammarsten. Se filmer online på Viaplay.se Titta på Maria Lang - Avsnitt 1: Mördaren ljuger inte ensam (12) i Yle Arenan.

RELATERADE BÖKOR