Den sista vilan

Den sista vilan - Mats Ahlstedt | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Ahlstedt
DIMENSIONERA
11,46 MB
FILNAMN
Den sista vilan.pdf
ISBN
6145608695142

BESKRIVNING

Vem stryper och stympar prostituerade kvinnor?Flera tecken tyder på att Fatima Wallinder och hennes kollegor vid Göteborgspolisen har med en satanistsekt att göra. När Fatima och hennes spaningsgrupp nystar i fallet hittar de inte bara kopplingar till satanism utan också till något betydligt värre.Samtidigt sörjer Fatima sin vän fängelseprästen Johannes Brobeck som hastigt har avlidit. Kan hans dödsfall ha kopplingar till mordutredningen?Polisen jagar en eller flera gärningsmän, skoningslösa i sin ondska, som anser att vissa människor inte förtjänar att leva. En av dessa är Fatima själv ...I Den sista vilan återvänder Ahlstedts efterlängtade karaktär Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen. Boken har tidigare varit utgiven som serien Fatima - I deckarprästens spår.

MATS AHLSTEDT har en lång bakgrund som journalist. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för utsatta kvinnor.

Vi vet och förstår hur svårt det är att ta beslutet. I dag fördes Jerry Williams till den sista vilan. Den folkkära rockartisten begravdes vid en privat ceremoni.

RELATERADE BÖKOR