Den lille prinsen

Den lille prinsen - Antoine De Saint-Exupéry | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Antoine De Saint-Exupéry
DIMENSIONERA
11,65 MB
FILNAMN
Den lille prinsen.pdf
ISBN
4545561809136

BESKRIVNING

Ett mästerverk i världslitteraturen – skriven för barn och älskad av vuxna. Kanske den allra mest insiktsfulla och underfundiga berättelsen om kärlek och saknad. ”Vuxna förstår aldrig något själva, och det är så tröttsamt för barn att hela tiden behöva förklara allt för dem.” Detta klassiska mästerverk kommer nu i nyöversättning, med de ursprungliga färgillustrationerna av författaren själv.

En bok som rymmer filosofiska tankar, och som ställer frågor om livet och den mänskliga naturen. "Den lille prinsen" av Antoine de Saint-Exupéry från 1939 är en av av tidernas mest älskade barnböcker. I centrum för denna filmatisering står en liten flicka vars mamma rutat in hennes liv till sista minut.

Prinsen får möta roliga kungligheter, talande ormar, fina blommor, en rädd räv och en människa som äger stjärnorna på himlen. En berättelse fyllde av glädje, sorg och betraktelser över livet. Den lille prinsen börjar längta tillbaka hem och framför allt längtar han tillbaka till det han lämnat, nämligen sin vän rosen som är kvar på planeten.

RELATERADE BÖKOR