Då Simon Fjällborg med flera kom till insikt

Då Simon Fjällborg med flera kom till insikt - Margareta Sarri | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Sarri
DIMENSIONERA
11,48 MB
FILNAMN
Då Simon Fjällborg med flera kom till insikt.pdf
ISBN
3703285258535

BESKRIVNING

DÅ SIMON FJÄLLBORG MED FLERA KOM TILL INSIKTutkom på Bonniers 1971. Det var Margareta Sarris debutroman, en berättelse om hästlappar, renägare och storsvenskar i en fjälldal där solen nästan alltid skiner, smockan hänger i luften och skrattet ekar mellan bergväggarna – en skildring av kulturkrockar i skärningspunkten mellan svenskt, finskt och samiskt.MARGARETA SARRIär född i Stockholm och uppvuxen i utkanten. Efter debuten har hon gett ut en rad vuxenromaner, noveller, barn- och tonårsböcker samt (tillsammans med fotografen Andreas Sarri) en bok om ryska samer på Kolahalvön.www.margaretasarri.se

Skönlitteratur (4) Kvinnoskildringar (3) ... Till toppen av sidan ... Då Simon Fjällborg med flera kom till insikt, 1971, nyutgåva 2010.

Med klar blick berättas ett stycke svensk nutidshistoria om ideal, ... Då Simon Fjällborg med flera kom till insikt Margareta Sarri 189. Sommarparadisets betydelse kom att bli större än så.

RELATERADE BÖKOR