Allt är i rörelse

Allt är i rörelse - Ulf Lundell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Lundell
DIMENSIONERA
4,7 MB
FILNAMN
Allt är i rörelse.pdf
ISBN
6939509552660

BESKRIVNING

Ensam bor han i huset vid havet. Joar ”Red” Cirroan, berömd fotograf. Han har fyllt sextio, hans arbete är avslutat, han har fått sin första pensionsutbetalning. På helgerna besöker honom den loja Anne, så behaglig att vara med att han stundtals tror att tvåsamheten vore det rätta.?Han borde ha sagt nej då man ringde honom från New York och ville ha en retrospektiv bok, en soffbok. Men förskottet var så smickrande tilltaget. Nu måste han sammanställa materialet från sitt liv, från allt det som gjorts i det förgångna. Bilderna, kamerorna, kvinnorna, skandalerna. Och katastroferna – även den sista.

Foto: Sofia Möller Stäng fullskärmsläge. I sin nya roman låter Ulf Lundell sitt alter ego zappa mellan allt värt att klaga på.

Boken närmast rämnar av svada där punkten som skiljetecken tycks fientlig och Lundell levererar sina åsikter i en aldrig sinande ström: kritik mot samhället, samhällsfenomen, avsaknaden av solidaritet nuförtiden och den ständiga Lundellska pamfletten att Det Var Bättre Förr. ALLT ÄR I RÖRELSE Kulturarvet lever, förändras och utvecklas. Det sägs ibland att kulturarvet är den röda tråden som binder samman dåtid, nutid och framtid.

RELATERADE BÖKOR