Tema sci fi - paket med 24 böcker

Tema sci fi - paket med 24 böcker - Ray Bradbury, Philip K. Dick | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ray Bradbury, Philip K. Dick
DIMENSIONERA
10,22 MB
FILNAMN
Tema sci fi - paket med 24 böcker.pdf
ISBN
4744156152828

BESKRIVNING

Novellix ger ut noveller i små fina böcker - med en berättelse per bok. I detta temapaket ingår två noveller av de klassiska sci fi-författarna Ray Bradbury och Philip K. Dick. Till novellerna hör en lärarhandledning med lektionsplanering och ett elevmaterial att använda i klassrummet. Materialet uppmuntrar till att analysera och jämföra innehåll, uppbyggnad, berättarröst och kontext, men också till att arbeta med läsförståelse och aktivt lässtöd såväl före som under och efter läsningen. Paketet innehåller 24 böcker (2 titlar x 12 ex). Passar för årskurs 6-8.

291 kr Finns i lager Bokus. Tema Sci Fi - 24 noveller och lärarhandledning. Köp nu 789 kr Detaljinfo.

Så jag undrar om det finns någon/några här som har lite tips på fler böcker inom denna genre. Böcker jag läst: "Neuromancer" av William Gibson (stor insperationskälla till bla Deus Ex) "Do Androids Dream Of Electric Sheeps?" av Philip K.

RELATERADE BÖKOR