Pensionat Vidablicks gåta

Pensionat Vidablicks gåta - Katarina Genar | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Genar
DIMENSIONERA
11,79 MB
FILNAMN
Pensionat Vidablicks gåta.pdf
ISBN
6076477591721

BESKRIVNING

Om det inte hade varit för katten hade hon aldrig hittat till det förfallna gamla pensionatet vid havet och då hade Amandas gåta aldrig blivit löst. Dåtid och nutid flätas samman i Katarina Genars mystiskt spännande vardagsberättelse i bästa Maria Gripe-stil. Det är tidig sommarmorgon och Saga väcks av sin storasyster Bea. Bea har fått nog av att föräldrarna hela tiden bråkar med henne, hon tänker dra nu, till stan. Saga lovar att inte berätta. Sommarlov och ingenting blev som det var tänkt … Hemma är föräldrarna upprörda och på dagarna får Saga vara ensam. Men den lilla katten med de gyllene ögonen behöver i alla fall hennes hjälp!

2011 belönades Katarina Genar med Hans Petersons stipendium för Pensionat Vidablicks gåta, och detta är en nyutgåva, perfekt till Halloween, för unga läsare som vill ha en lagom kuslig och spännande bok, med små, magiska inslag. Pensionat Vidablicks gåta. Saga har flyttat med sin familj till ett vackert hus vid havet.

Skickas idag. Köp boken Pensionat Vidablicks gåta av Katarina Genar (ISBN 9789163876738) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR