Berättelsen om O

Berättelsen om O - Pauline Réage | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pauline Réage
DIMENSIONERA
3,63 MB
FILNAMN
Berättelsen om O.pdf
ISBN
3943719250730

BESKRIVNING

Vertigo förlag släpper nu äntligen nyutgåvan av de erotiska klassikernas klassiker: Berättelsen om O. O förs av sin älskare till ett slott där hon skändas av en rad män. När hon återvänder till sin lägenhet och sitt arbete tvingas O följa en mängd regler med syftet att göra henne till en fulländad slav. Underkastelsen får en allt större betydelse i hennes liv; i takt med att plågorna blir svårare blir de också ljuvare att utstå. O bär sina märken med stolthet. Berättelsen om O (Histoire d'O) publicerades under pseudonymen Pauline Réage 1954 och har sedan dess tryckts om oräkneliga gånger på många språk. Boken har inspirerat en rad efterföljare, men ingen av dessa har lyckats nå upp till originaltextens starka skönhet. 1994 avslöjade den respekterade författaren Dominique Aury att det var hon som dolde sig bakom pseudonymen och att hon skrev Berättelsen om O som ett kärleksbrev till sin älskare Jean Paulhan.

Köp boken Berättelsen om O av Pauline Réage (ISBN 9789186567200) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

När hon återvänder till sin lägenhet och sitt arbete tvingas O följa en mängd regler med syftet att göra henne till en fullända... Berättelsen om O översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Berättelsen om O (Histoire d'O) publicerades under pseudonymen Pauline Réage 1954 och har sedan dess tryckts om oräkneliga gånger på många språk.

RELATERADE BÖKOR