Arkeologdeckarna och inkaskatten

Arkeologdeckarna och inkaskatten - Dan Höjer | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
11,55 MB
FILNAMN
Arkeologdeckarna och inkaskatten.pdf
ISBN
8708834854120

BESKRIVNING

Följ med på äventyr! Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo! En ny spännande och rolig serie av Dan Höjer, författare till de populära böckerna om Cirkusdeckarna.Hur ska det bli att ha sommarlov hos knäppa farbror Valdemar? Mycket mer spännande än kusinerna kunnat tro, visar det sig. Valdemar drar med barnen på skattjakt i djungeln och de möter hans ärkefiende, den hemske skurken professor Grävberg. Med hjälp av Valdemars geniala uppfinningar och mod, list och snabba ryck måste Marvin, Ramses och Neffi rädda både Valdemar och den gömda skatten. Fartfyllt, lättläst och kul!

Syskon+kusin+hund. Och så en knäpp farbror som är uppfinnare.

- Listen to Arkeologdeckarna och inkaskatten - Del 1 by Barnens Bokpod instantly on your tablet, phone or browser - no downloads needed. Arkeologdeckarna och inkaskatten. Arkeologdeckarna och Tors hammare.

RELATERADE BÖKOR