Lova mig, Lova

Lova mig, Lova - Emilia Persson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emilia Persson
DIMENSIONERA
6,13 MB
FILNAMN
Lova mig, Lova.pdf
ISBN
4813932200729

BESKRIVNING

Lova är sjutton år och har nyss börjat andra året på gymnasiet i Lyktälv. Hon har precis flyttat hemifrån för att bo tillsammans med sin pojkvän, Viktor, när hon får beskedet: hon är gravid. ”Gör abort”, sa Viktor utan att röra en min. Lätt för honom att säga, tänkte hon. Det är ju inte han som har ungen i sig. Det är inte han som mördar. Så tog det slut, bara sådär, och vid samma tidpunkt tog Lovas helvete på jorden vid.

Men Lovas blev rätt för mig! Ang gurkorna så är dom inte inlagda, dom finns med skal också eller helt vita. - Jag lovade sådant tidigare, men blev bränd i pressen när det inte blev så. Skämt å sido, det vore dumt av mig att lova massa saker i en liga och ett sammanhang där jag är helt ny. Kom, lova vår Gud, med ny sång i hjärtat! Kom sjung för vår Gud, kom, sjung för vår Gud.

Kom, lova vår Gud, hans namn vi välsignar. Om du kan lova mig Du drack Norrlands ur ett champagneglas och skrek: "Det här är det finaste vi har" Och så länge vi har varandra vill jag dö i dina armar såklart Du drog mig tätt intill dig och sa att livet är underbart Du kysste mig på pannan och viska': "Du, jag vill säga en sak" Lova mig nå'nting som jag kan längta till Så kanske jag kan leva lite längre till Om du älskar ... Lova Herren är en sångbok för ELM - Bibeltrogna Vänner, utgiven 1988. [1] ...

RELATERADE BÖKOR