Underjordarna

Underjordarna - Claes-Magnus Bernson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claes-Magnus Bernson
DIMENSIONERA
10,67 MB
FILNAMN
Underjordarna.pdf
ISBN
9564787138829

BESKRIVNING

»Vintern kom från ingenstans och snön föll tungt på gator och städer och landskap. Snön föll utan barmhärtighet på människor. Den föll på träd och djur. Snön ligger kvar och ingen kan leva ovan jord på grund av den. Jorden ligger öde och tom. Kanske vrider den sig inte längre runt solen. Kanske vrider sig månen inte längre runt jorden. Kanske har jorden och människan slungats ut ur planetsystemet, på drift. Vi försänktes i slummer och i den är vi halva människor. Nu har vi levt i underjorden i tjugofem år, ingen har tagit sig upp och överlevt. Det är nu också länge sedan någon försökte. Vi finner alla kraft att fortsätta leva på olika sätt.«En värld dömd till undergång. Fyra människoöden, fyra röster.Underjordarna är Claes-Magnus Bernsons debutroman.

Snön ligger kvar och ingen kan leva ovan jord på grund av den. Jorden ligger öde och tom.

Men SL:s avgiftssystem kan han leva utan. Just nu håller jag på att läsa Underjordarna - en otroligt intressant bok som handlar om att jorden har blivit helt översnöad. När jag berättade vad som låg på min TBR-pile tog jag bland annat upp den här, och nämnde att jag helt garanterat skulle läsa den, eftersom den ändå var så himla kort.

RELATERADE BÖKOR