Stuvbitar

Stuvbitar - Maria Svanerud | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Svanerud
DIMENSIONERA
5,32 MB
FILNAMN
Stuvbitar.pdf
ISBN
1338744226834

BESKRIVNING

Stuvbitar är en samling små berättande texter i allitererad form. Varje ord i dikterna börjar på samma bokstav. Maria började med detta under en utbildning och påivrad utvecklade hon sedan idén till att omfatta hela alfabetet. Under arbetets gång visade det sig att det hela roade både barnen och hennes då nära 90-årige far. Marias syfte med boken är inte bara att roa för stunden, utan för att ge idéer och tankar till eget skapande. Lättsamt blir det och roande. Kanske när man känner sig tung. Anna Sarling Hamms fina teckningar der dessutom texterna en bilddimension.

Tvätta i 40° på skonsamt program med liknande färger. Kan krympa upp till 4%.

Vad betyder Stuvbit samt exempel på hur Stuvbit används. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt tas tillvara och vävs till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt.

RELATERADE BÖKOR