Kedjans svaga länk

Kedjans svaga länk - Leo Faugli | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leo Faugli
DIMENSIONERA
3,88 MB
FILNAMN
Kedjans svaga länk.pdf
ISBN
8981753044589

BESKRIVNING

Polisens jakt på ett kriminellt nätverk i Stockholms undre värld ska leda dem rakt in i maktens korridorer.  Efter det senaste riksdagsvalet är det politiska läget i Sverige helt låst. Valet har varit det blodigaste någonsin, och stiltjen i det politiska landskapet gör att onda krafter närmar sig från alla sidor. En kristen sekt förföljer homosexuella, kriminella infiltrerar rättsväsendet, och partiledare blir utpressade och tvingas avgå för att undvika att deras hemligheter görs offentliga.  Den okonventionella kriminalkommissarien Christer Gustafsson jagar det kriminella nätverk som verkar vara roten till ondskan, men utredningen hotas hela tiden av att gänget håller Sveriges mäktigaste politiker under sina tummar.  Detta är den andra delen i serien som inleddes med "Sprickan bakom fasaden". Leo Faugli har arbetat inom det svenska rättsväsendet i 18 år. I hans fängslande spänningsromaner blandas erfarenheter från hans yrkesliv med fiktion. Ljudbok: 1 MP3-CD  Speltid: 10 t. 43 min. Uppläsare: Johannes Österbro

Då det finns en länk mellan lukt och minne tror vi att regelbunden träning av luktsinnet kan ha andra goda effekter på minnet. Kedjans svaga länk av Faugli, Leo: Två partiledare som utpressas att hoppa av regeringsförhandlingarna för att inte deras lik i garderoben ska offentliggöras. En kristen sekts våldsamma kamp mot homosexuella.

Polisens jakt på ett kriminellt nätverk i Stockholms undre värld ska leda dem rakt in i maktens korridorer. Efter det ... VI HAR INGA SVAGA LÄNKAR.

RELATERADE BÖKOR