Kärlek och andra skandaler

Kärlek och andra skandaler - Caroline Linden | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Linden
DIMENSIONERA
11,88 MB
FILNAMN
Kärlek och andra skandaler.pdf
ISBN
4214577565130

BESKRIVNING

Joan Bennet är hjärtligt trött på att vara panelhöna. Det är tack vare några härligt skandalösa och ökända noveller som hon har en ganska hyfsad uppfattning om vad hon som ogift kvinna går miste om. Är till och med en stilla flört för mycket att be om?Tristan, lord Burke, ser direkt vad ett umgänge med Joan innebär när de träffas: trubbel. Inte nog med att hon är hans bäste väns syster, hon ertappar honom alltid under de mest ogynnsamma omständigheter. Och enda sättet att gå vinnande ur en diskussion med den kvinnan är att kyssa henne sanslös, dessutom skulle han ge vad som helst för att få av henne de där gräsliga klänningarna hon envisas med att bära. Men det skulle kunna kosta honom hans status som ungkarl, vilket vore förödande, eller skulle det verkligen vara det?Caroline Linden har en examen i matematik, och utvecklade datorprogram innan hon började skriva fiktion. Tretton år och arton böcker senare har hon aldrig ångrat sitt beslut att byta karriär. Hennes böcker har vunnit många olika priser, vilket hon aldrig gjort i matematik. Det tar hon som ett tecken på att beslutet också var smart.

Sedan tidigare har Tristan sonen Prince, i dag 3 år gammal. Kärlek och andra skandaler (0 ääntä) 9,90 € Osta E-kirja. Joan Bennet är hjärtligt trött på att vara panelhöna.

vänner som jättegärna ville hjälpa mig med det. Och så kom den sista tennisbollen andra till ... Köp biljett Kärlek och andra lögner.

RELATERADE BÖKOR