Brevet från andra sidan

Brevet från andra sidan - Anita Eklund Larsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Eklund Larsson
DIMENSIONERA
4,31 MB
FILNAMN
Brevet från andra sidan.pdf
ISBN
7646561974758

BESKRIVNING

Den utspelar sig i Minnesota USA, där de två familjerna Carter och Walker står i berättelsens centrum, en familje saga som berättar om flera personers livsöden och kärlkestrubbel, men där Megan Walker och bröderna Sam och Gabriel Carter är de främsta huvudpersonerna. Carters är en hästfarmande familj, som jobbar hprt med små eller inga inkomster, boende på gården i utkanten av Mora, medan Walkers är betydligt mer inflytelserika och välbärgade, boende i den finaste delen av Minneapolis.Familjernas främsta likhet är att båda härstammar från Sverige, fast på olika sätt, Carters långt tillbaka i tiden, medan Megans mor kom från Sverige när hon träffade sin man, Megans far.Det som främst för familjerna samman är dock kärlekens krafter, där Sam och Gabriel i början tävlar om Megans gunst. Passion, sorg och tragedi blandas med intriger och mystiska försvinnanden.

Fri frakt inom Sverige för privatpersoner. Den utspelar sig i Minnesota USA, där de två familjerna Carter och Walker står i berättelsens ... Brevet från andra sidan - häftad, Svenska, 2012.

De första 3 är nattöppna bensinmackar. De andra är bara rekomendationer. "Brevet som förändrade allt", är den andra boken i en icke-fristående trilogi.

RELATERADE BÖKOR