En bror att dö för

En bror att dö för - Roslund & Thunberg, Andersn Roslund, Stefan Thunberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roslund & Thunberg, Andersn Roslund, Stefan Thunberg
DIMENSIONERA
3,45 MB
FILNAMN
En bror att dö för.pdf
ISBN
5291105859085

BESKRIVNING

En riktigt stark och spännande thriller, men framförallt är det en roman som handlar om brödraskap, lojaliteter och blodsband.Borås tidningBladvändare! Aftonbladet SöndagLeo torkar bort blodet i hallen. Han är fjorton år och städar upp efter sin pappa för sista gången. De är ensamma nu. Det är han som ska ta hand om sina yngre bröder medan pappa sitter i häktet och mamma ligger på sjukhus. Och han vet hur. Han ska maskera sig och begå sin första kupp.Flera år senare öppnas fängelsegrindarna och han släpps ut i frihet efter en serie extremt våldsamma bankrån. Och han har ett enda mål han ska begå det perfekta brottet och ta tillbaka det som inte finns, pengarna som samhället glömde bort. Den här gången ska han inte blanda in sina bröder, inte lämna spår som leder tillbaka. Men plötsligt händer det som inte får hända. Misstaget som bjuder in kriminalkommissarie John Broncks och som ändrar spelreglerna - drar du in min bror, drar jag in din bror.Ett ödesdrama som påminner om Gudfadern, med sorgen över familjebandens förbannelser som en grundton. Dagens Nyheter

Boken har 2 st läsarrecensioner. "En bror att dö för" är en riktigt stark och spännande thriller, men framför­allt är det en roman som handlar om brödraskap, lojaliteter och blodsband. Roslund & Thunberg ägnar mycket utrymme åt att skildra bröderna Dûvnjacs tragiska barndom och hur den skapat så starka band mellan dem. En bror att dö för är den fristående fortsättningen på Björndansen - en välskriven, spännande, dramatisk, omvälvande kriminalroman.

ISBN 9789164205483. Pris: 95:-Oerhört brutal och realistisk roman, mycket välskriven och med intressant intrig.

RELATERADE BÖKOR