Odödlig skönhet

Odödlig skönhet - J. D. Robb, Nora Roberts | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
J. D. Robb, Nora Roberts
DIMENSIONERA
5,23 MB
FILNAMN
Odödlig skönhet.pdf
ISBN
2436594160762

BESKRIVNING

»Den här serien blir bara bättre för varje bok.« | Publishers Weekly»Suveräna karaktärer, plötsliga vändningar som kastar om hela historien, och en ständig spänning som kommer att få nackhåren att resa sig även på den mest blasérade läsare.« | Dennis LehaneHon var en av världens mest eftersökta kvinnor. En toppmodell som var beredd att göra vad som helst för att få det hon ville ha - inklusive en annan kvinnas man. Och nu var hon död: offer för ett brutalt mord.Polisen Eve Dallas sätter sitt eget liv på spel för att ta sig an fallet när misstankarna riktas mot hennes bästa vän, den andra kvinnan i denna dödliga kärlekstriangel.NORA ROBERTS - författaren bakom pseudonymen J. D. Robb - är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.»Nora Roberts är som vanligt i fantastisk form, och skapar den ena lysande vändningen efter den andra för att hålla oss fängslade. Den modiga Eve Dallas är en av de bästa hjältinnorna vi har mött på väldigt länge.« | RT Book Reviews

Den modiga Eve Dallas är en av de bästa hjältinnorna vi har mött på väldigt länge.« | RT Book Reviews»Nora Roberts In Death-romaner är njutningar man bara inte får m... Odödlig skönhet. J.

D Robb, 1950- Nora Roberts Peter Samuelsson ( E-media, E-bok, EPUB ) 2018, Svenska, För vuxna »Den här serien blir bara bättre för varje bok.« | Publishers Weekly Odödlig skönhet är den tredje boken i Nora Roberts bästsäljande serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen. NORA ROBERTS är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Odödlig skönhet J.

RELATERADE BÖKOR