Den tredje passageraren

Den tredje passageraren - Tony Johansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Johansson
DIMENSIONERA
4,74 MB
FILNAMN
Den tredje passageraren.pdf
ISBN
2879578846505

BESKRIVNING

En lokal högerextremist hittas död på en gata i Landskrona. Polisen tror att det rör sig om en smitningsolycka inga vittnen eller misstänkta finns. Lokaljournalisten Erik Larsson skriver om händelsen men sedan faller saken i glömska, tills ett tidigare okänt vittne plötsligt kontaktar honom. Snart upptäcker Erik Larsson att han befinner sig i en kapplöpning med den militära underrättelsetjänsten, och att den anonymitet han lovat vittnet på något vis brutits. Den tredje passageraren tar sin början strax efter 11 septemberdåden. Det som först verkar vara ett tragiskt dödsfall utan politisk betydelse visar sig senare vara en händelse med återverkningar långt utanför Sveriges gränser.  

Det som först verkar vara ett tragiskt dödsfall utan politisk betydelse visar sig senare vara en händelse med återverkningar långt utanför Sveriges gränser. Visa hela texten ... Den tredje passageraren passar inte in i någon av de kategorierna.

Tidigare i veckan skrev vi om Tony Johanssons debutroman, "Den tredje passageraren" och ikväll under Kulturnatten sitter författaren i Akademibokhandeln och signerar sitt färska alster. Landskrona Direket tog pulsen på honom, timmarna innan boksigneringen. Specialpris: 50 kr, pris: 58 kr.

RELATERADE BÖKOR