TIDSGROPEN

TIDSGROPEN - Lars Lindström | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Lindström
DIMENSIONERA
5,31 MB
FILNAMN
TIDSGROPEN.pdf
ISBN
8630265043769

BESKRIVNING

Einar Stoorlih arbetar som forskare vid fysikaliska instutitionen, Uppsala Universitetet. Han forskar inom ett område som kallas Parafysik. Han och hans kollega Anders försöker kartlägga hur kraftiga elektriska fält påverkar tidsflödet.Det är sommar och han har tillbringat några sköna dagar hos sina föräldrar på deras gård utanför Boden.När han är på väg hem till Uppsala råkar han ut för ett mycket kraftigt åskväder i höjd med Söderhamn. Hans bil börjar krångla oc han måste svänga av från stora vägen och han hamnar nere vid havet. Han är mycket intresserad av åska och oförsiktigt nog går han ut på en brygga för att beundra skådespelet. Där ute råkar han ut för ett åsknedslag. Den kraftiga blixten klyver tiden i två olika flöden.Einar hamnar i de båda tidsflödena, i det ena som levande och i det andra som död. Han som befinner sig i det levande tillståndet hittar sin egen döda kropp i en sjöbod vid havet.Nu börjar en kamp på liv och död för att återföra de båda kropparna till rätt tidsflöde, annars finns det risk att han försvinner bort för evigt.Den vackra och hunungsdoftande Mai ger honom mod och kraft att stå ut med sitt lidande. Hans dröm är att ta sig ur sitt helvete och leva ett skönt och normalt liv med henne och hennes pittoreska sommarstuga.

179. Vajlett och Rut Karin Alfredsson ... Amazon.in - Buy Tidsgropen book online at best prices in India on Amazon.in.

*FREE* shipping on qualifying offers. Einar Stoorlih arbetar som forskare vid fysikaliska instutitionen, Uppsala Universitetet.

RELATERADE BÖKOR