Mannen mellan väggarna

Mannen mellan väggarna - Emma Ångström | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Ångström
DIMENSIONERA
8,6 MB
FILNAMN
Mannen mellan väggarna.pdf
ISBN
4573069408330

BESKRIVNING

Högsta betyg till denna välskrivna sträckläsningsrysare! Borås TidningKort efter att en barnfamilj flyttar in i ett hyreshus på Tegnérgatan sker ett mord i samma byggnad. Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna försvinner från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen i deras gemensamma bostad.Alla är förbryllade. Var har kroppen varit gömd? Och hur har gärningsmannen kommit in och ut ur lägenheten?Samtidigt sker allt underligare saker. En hund hittas död på gatan, mat försvinner ur kylskåpen och en outhärdlig stank sprids i huset. Och när den lilla flickan i den nyinflyttade familjen leker Anden i glaset knackar det plötsligt i väggarna.En lysande skräckroman, med starka karaktärer och fin känsla för sorg och utanförskap. FeminaFörfattaren lyckas bra med att skapa en atmosfär som ger gåshud, vilket för tankarna till Ira Levins klassiker Rosemarys baby ... en suggestiv och välskriven rysardebut." LitteraturMagazinet

Låna titeln! En kvinna har försvunnit från sitt hem och mannen har efterlyst henne, och 2 veckor senare hittas kvinnan i deras lägenhet. Mannen mellan väggarna av Emma Ångström. ISBN 9789175792118.

Publiceringsår: 2016. Låna titeln! En kvinna har försvunnit från sitt hem och mannen har efterlyst henne, och 2 veckor senare hittas kvinnan i deras lägenhet. Mannen mellan väggarna av Emma Ångström.

RELATERADE BÖKOR