Fyra noveller : Tonio Kröger ; Tristan ; Döden i Venedig ; Mario och trollkarlen

Fyra noveller : Tonio Kröger ; Tristan ; Döden i Venedig ; Mario och trollkarlen - Thomas Mann | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Mann
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Fyra noveller : Tonio Kröger ; Tristan ; Döden i Venedig ; Mario och trollkarlen.pdf
ISBN
2731872240866

BESKRIVNING

Konstnärens förhållande till det borgerliga livet är ett tema som Thomas Mann arbetade med under hela sitt långa författarskap, även i de fyra långa noveller som nu kommer i ny svensk översättning. "Tonio Kröger" om en ung författare vars far var köpman i en nordtysk stad är den tydligast självbiografiska av de fyra. Den lätt burleska "Tristan" om skönhet, kärlek och död utspelas på ett sanatorium; novellen förebådar romanen "Bergtagen". I "Döden i Venedig" attraheras en framgångsrik äldre författare av en ung pojke samtidigt som staden drabbas av kolera. Novellen "Mario och trollkarlen" från 1930 förebådar fascismen i Italien. Samtidigt är alla berättelserna psykologiskt realistiska skildringar av människorna och tiden, skrivna av en mästare.

E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Vill du läsa Fyra noveller : Tonio Kröger, Döden i Venedig, Mario och trollkarlen, Tristan pdf boken online? Bra val.

Köp boken Fyra noveller : Tonio Kröger ; Tristan ; Döden i Venedig ; Mario och trollkarlen av Thomas Mann (ISBN 9789100170776) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR