Det lilla huset på prärien

Det lilla huset på prärien - Laura Ingalls Wilder | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Ingalls Wilder
DIMENSIONERA
8,63 MB
FILNAMN
Det lilla huset på prärien.pdf
ISBN
7095722238008

BESKRIVNING

Äventyret fortsätter för Laura Ingalls och hennes familj. De lämnar sitt lilla hus i Wisconsins stora skogar och ger sig av med häst och vagn mot Kansas och den vidsträcka prärien. Efter en strapatsrik resa hittar de den bästa platsen att bygga sitt nya hus på. Nybyggarlivet är hårt, och ibland farligt, men Laura och hennes familj trivs ändå i sitt lilla hus på prärien.Laura Ingalls Wilders böcker om nybyggarlivet i Amerika i slutet av 1800-talet har lästs och älskats av generationer. Det lilla huset på prärien är den andra boken om Laura och den som fått namnge serien.

Min man köpte hela serien till mig på dvd för nåt år sen. Blev så glad för jag har älskat Lilla huset på prärien sen jag var liten.

Brukar se om den då och då:) Svara. När jag var nio år (1979) började Sveriges Television att visa serien Lilla huset på prärien baserad på de till viss del självbiografiska böckerna av Laura Ingalls Wilder.. Totalt innefattade serien 207 avsnitt och hela min familj trängde ihop sig i tv-soffan för att följa dramatiken i familjen Ingalls liv. Det lilla huset på prärien; Det lilla huset på prärien av Wilder, Laura Ingalls ... "Det lille hus på prærien" var en elsket amerikansk tv-serie, som gik rent ind i danskernes hjerter i 1970'erne og 1980'erne.

RELATERADE BÖKOR