Carolines arv

Carolines arv - Katherine Webb | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katherine Webb
DIMENSIONERA
4,23 MB
FILNAMN
Carolines arv.pdf
ISBN
7791400746477

BESKRIVNING

Katherine Webbs succédebut som förtrollar läsarna! Perfekt läsning för dig som gillar böcker av Kate Morton och Jojo Moyes.Systrarna Beth och Erica ärver släktens gamla gods. När de sorterar igenom gammelmormor Carolines tillhörigheter, väller minnena över dem. Idylliska barndomssomrar som visar sig ruva på olösta hemligheter. Det är gåtor som måste få ett svar. Minnen av kusin Henry som försvann spårlöst en het sommardag. Minnen av en elak mormor, vars liv kantades av bittert svek. Och en hemlighet som spänner över två kontinenter och mer än hundra år.Katherine Webbs stämningsfulla debutroman är en snillrikt komponerad historia, där författaren väver samman en familjs öde i dåtid och nutid.»Jag mer eller mindre sträckläste boken, längtade hem från jobbet för att kunna läsa lite till om Caroline och hennes barnbarnsbarn ... Mitt råd till alla är läs boken, jag hoppas verkligen att det kommer fler översättningar av Katherine Webbs böcker.« Cattis bokblogg»En bladvändare, fullständigt omöjlig att lägga ifrån sig ... Carolines Arv är sammantaget en stor läsupplevelse, som bjuder på trovärdiga karaktärer, otroligt finstämda och skiftande miljöer. En familjesaga av stora mått!« Bloggen Holavedsbrudar»WOW så bra det här är! Det är en generationshistoria som berör och som både är vacker och lite ledsam, men samtidigt härlig och upplyftande. För mig var det mer eller mindre omöjligt att lägga ifrån mig boken.« Bloggen Lingonhjärta»Carolines öde är så fängslande och Katherine Webb lyckas verkligen levandegöra de historiska miljöerna ... Carolines arv är en bok att försvinna in i och att inte släppa förrän sista sidan är läst. Helt enkelt måste-läsning för alla romanälskare!« Bloggen Fru E:s böcker»Webb är en skicklig karaktärsskildrare och hon har en god inblick i 1900-talets historia. En klassisk roman med inslag av både deckare och kärleksroman. Det är välskrivet på en lättillgänglig prosa.« Bibliotekstjänst»Det är många saker jag gillar med Carolines arv, tex så tycker jag att Katherine Webb får ihop de två tidsplanen i berättelsen på ett mycket fint sätt ... Det här är hennes debut, och hon blev nominerad till flera debutantpriser 2010 när boken gavs ut. Hur som helst så kommer jag läsa mer av henne om det blir fler romaner.« Bloggen Bibliotekskatten

I boken blandas tre tidsperioder, nutid med Beth och Erica som återvänder till släktgodset där de tillbringade somrarna, minnen från sommaren då kusin Henry försvann och så den äldsta delen, gammelmormor Carolines livshistoria. Carolines arv är en bok att försvinna in i och att inte släppa förrän sista sidan är läst. Helt enkelt måste-läsning för alla romanälskare!« Bloggen Fru E:s böcker »Webb är en skicklig karaktärsskildrare och hon har en god inblick i 1900-talets historia. Digital talbok (DAISY 2.02), ljud.

Minnen av kusin Henry som försvann spårlöst en het sommardag. "Carolines arv" av Katherine Webb. Oj, vilken bra bok! Jag behövde inte läsa mer än något kapitel innan rysningar av välbehag spred sig i kroppen.

RELATERADE BÖKOR