Vad hjärtat aldrig glömmer

Vad hjärtat aldrig glömmer - Kelly Rimmer | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kelly Rimmer
DIMENSIONERA
12,49 MB
FILNAMN
Vad hjärtat aldrig glömmer.pdf
ISBN
7404661706947

BESKRIVNING

»En stark roman om band som brutits.« Betyg 4 av 5, BTJ»Fantastisk, stark och välskriven!« Jennies boklista Trzebinia, Polen, 1939. Alina Dziak har vetat att hon kommer att gifta sig med sin bästa vän Tomasz sedan hon var 9 år gammal. Som förlovad 15-åring oroas hon inte av ryktena om att nazisoldater närmar sig den polska gränsen. Hon litar på sin familjs lugnande ord och drömmer i stället om dagen då Tomasz återvänder från universitetet i Warszawa. Sakta men säkert kryper ockupationen framåt. Snart slits Alinas lilla by sönder av rädsla och hat. Och just då, när hela deras liv är på väg att falla samman, försvinner hennes älskade Tomaz. Florida, USA, 2019. När Alices älskade mormor läggs in på sjukhus hittar hennes familj en låda innehållande en liten lädersko, ett brev och ett foto på en ung man. Stroken som drabbat Alice mormor har påverkat hennes språkcentrum, men med hjälp av bilder och enstaka ord vädjar hon till sitt barnbarn att uppfylla hennes sista önskan: att resa till hennes barndoms Polen och hitta sanningen. Men vågar Alice lämna sin autistiske 7-årige son och sin högpresterande 10-åriga dotter med deras pappa, som har en helt annan syn på barnens behov, för att resa till Polen och nysta i familjens dunkla förflutna? Kelly Rimmer är en storsäljande författare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med sin man och deras två barn. Hon har bland annat jämförts med Jojo Moyes, David Nicholls och Nicholas Sparks. I Sverige har tidigare utgivits Jag utan dig och En mors bekännelse, som båda nått stora försäljningsframgångar.

Det är en historisk roman som utspelar sig på två tidsplan. 1939 i Polen så har Alina,… Vad hjärtat aldrig glömmer är en känslosam och gripande roman av Kelly Rimmer.Rimmer brukar ha en tendens att tippa över för mycket åt det sentimentala hållet för min smak, men här blir det alldeles lagom gråtmilt. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad.

Köp boken Vad hjärtat aldrig glömmer av Kelly Rimmer (ISBN 9789177991991) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR