Klassresan

Klassresan - Moni Nilsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moni Nilsson
DIMENSIONERA
7,46 MB
FILNAMN
Klassresan.pdf
ISBN
6895419621805

BESKRIVNING

Det är vår och klass 6B ska splittras till hösten. Men en sista resa ska klassen göra tillsammans. De ska bara vara borta i tre dagar, men på tre dagar kan mycket hända. För på tre dagar hinner man nämligen bli kär och få sin första kyss, på tre dagar kan man bli oerhört ledsen och vansinnigt glad, få en dröm uppfylld eller krossad I Klassresan får vi bland annat träffa Malin, Marcus, Linda, Edvin, Hamid, My, Annika och Rasmus. De och alla de andra i klassen kommer nog aldrig att glömma de där tre vårdagarna på vandrarhemmet vid ån. Det var under de där dagarna som många av dem nästan blev vuxna. Det var under de där dagarna som så mycket hände. Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över nästan 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats. Engagerande och mångfacetterad övning i empati.Cay Corneliuson, Svenska Dagbladet

Mer info>> Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Sonen till irakiska flyktingar som lyckats göra en klassresa och blivit en framgångsrik jurist som bor i bostadsrätt i Bromma.; Efter att ha skrivit en bok om sin klassresa fick hon franskt medborgarskap i somras.; Carnegie gör därmed en likartad omvänd klassresa som Victoria Park och Balder. Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa.

Klassklyftorna ökar - därför gör vi Klassresan Klassresan - De senaste nyheterna på Aftonbladet.se - Sveriges nyhetsportal Klassresan. Tre mil.

RELATERADE BÖKOR