Frank och jag

Frank och jag - Jonas Autio | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Autio
DIMENSIONERA
5,89 MB
FILNAMN
Frank och jag.pdf
ISBN
6329847608534

BESKRIVNING

"När jag såg hur pappa tittade på Frank, förstod jag att han för första gången såg den Frank jag kände. Inte den Frank som tog Claes vinterdäck ur garaget och rullade ner dom för backen bakom huset, inte den Frank som lånade min cykel och lämnade tillbaka den tolv på natten med punka på båda däcken - utan den riktiga Frank. Han som gav bort sin bästa studsboll och räddade livet på sina kompisar."FRANK OCH JAG gavs ut första gången 2007. Återutgivningen sker samtidigt som de två tidigare outgivna uppföljarna I VÄNTAN PÅ FRANK och FRANK EN SISTA GÅNG publiceras.”Frank är mer än bara en figur i raden av litterära upprorsfigurer. Han är mänsklig, en barndomsvän.”SVENSKA DAGBLADET om Frank och jag.JONAS AUTIO (1970) är författare och journalist. Han har bland annat skrivit radioteater, essäböcker, diktsamlingen Mixtape och romanen A Love Supreme.

Han är mänsklig, en barndomsvän." SVENSKA DAGBLADET om Frank och jag. Dessutom tror jag att en sån här lång resa med 1-2 mellanlandningar är lättare för ett barn som är 6 månader än ett barn som är 1 år och uppåt. Här kan man ju dessutom bara relaxa och njuta totalt av varandras sällskap och lilla Frank. Precis i detta nu har jag lagt havregryn i blöt för jag ska baka just dessa tekakor.

Boken liknar Ulf Starks bok Min vän Percys magiska gymnastikskor. Firma kärlek och matematik Av: Eurelius, Anna-Karin Tipsat av: Annika Winning. FRANK OCH JAG gavs ut första gången 2007.

RELATERADE BÖKOR