Brandbilen som försvann

Brandbilen som försvann - Sjöwall Wahlöö, Maj Sjöwall, Per Wahlöö | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sjöwall Wahlöö, Maj Sjöwall, Per Wahlöö
DIMENSIONERA
10,24 MB
FILNAMN
Brandbilen som försvann.pdf
ISBN
7568978570996

BESKRIVNING

Han hade inte ens brytt sig om att fråga vad saken gällde. Antagligen narkotika. Allting tycktes gälla narkotika i dessa dagar.Nu hade bevakningen pågått i tio dygn och det enda vederbörande råkat ut för var ett fnask och två halvbuteljer renat.Gunvald Larsson tittade på klockan. Nio minuter över elva. Åtta minuter kvar.Han gäspade och lyfte armarna för att ta en åkarbrasa. Just i det ögonblicket exploderade huset.Förord av Leif GW Persson. Innehåller även extra material om bokens tillkomst.Mellan åren 1965 och 1975 skrev Maj Sjöwall och Per Wahlöö tio polisromaner i boksviten Roman om ett brott. Med böckerna om Martin Beck och hans kollegor lade de grunden för den moderna kriminalromanen böcker som sedan dess varit en central inspirationskälla för en lång rad av världens främsta kriminalförfattare.

1:42. Brandbilen som försvann är den femte boken i serien. Uppläsare Torsten Wahlund.

Gunvald Larsson, som blivit förflyttad till Rikskriminalen, bevakar tillfälligt ett hus när det plötsligt exploderar. Han räddar flera av personerna inuti huset och blir därefter sjukskriven.

RELATERADE BÖKOR