Allt du aldrig hann säga

Allt du aldrig hann säga - Anicia Sundström Eriksson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anicia Sundström Eriksson
DIMENSIONERA
9,27 MB
FILNAMN
Allt du aldrig hann säga.pdf
ISBN
3613735397317

BESKRIVNING

Viola bär en hel livstids bagage på sina axlar, trots att hon bara är fjorton år. Som liten smög hon som på äggskal för att inte väcka sin pappas ilska, gjorde allt och lite till för att inte vara till besvär. Särskilt när hennes pappa hade den där otäcka men ändå så bekanta lukten. Faran i att väcka sin pappas vrede fanns med henne i varje rörelse och tanke. Men en dag förändras hennes pappa till det bättre och faran verkar vara över – men helt säker kan hon inte vara. En kylig höstdag får hennes pappa ett telefonsamtal som vänder hela hennes värld upp och ned. Kort därefter kastas hon in i en helt surrealistisk värld och är övertygad om att hon håller på att förlora förståndet. Allt du aldrig hann säga är en verklighetsbaserad roman där vi genom återblickar får följa hur en uppväxt med en alkoholiserad förälder påverkar ett barn och om hur såren hänger sig kvar. Den handlar även om hur det är att få den allra värsta sortens besked och vad förlust, sorg och svek gör med ett barn. Den tar även upp den stora betydelsen av att ha en mamma som aldrig slutar kämpa för sitt barn.

Klassifikation: Svensk skönlitteratur. Ämnesord: Romaner; Finns som: Vald ... Utförlig titel: Allt du aldrig hann säga, [Elektronisk resurs] Språk: Svenska.

Många kramar från Ålandskimmen. 15.7k Likes, 440 Comments - Linnéa Claeson 🐳💋 (@linneaclaeson) on Instagram: "Vänta! Jag hann inte säga allt jag måste hinna säga och allt du måste hinna höra innan du går men…" Vi hann ej säga Dig farväl ty döden kom så fort Men nu vi säga Dig vårt tack vid evighetens port. 69 När krafterna ständigt domna och ögat sin glans har mist så skönt att från allt få somna och vila finna till sist.

RELATERADE BÖKOR