Spanjoren / Ögonblick av lust

Spanjoren / Ögonblick av lust - Cathy Williams, Jennifer Hayward | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cathy Williams, Jennifer Hayward
DIMENSIONERA
8,83 MB
FILNAMN
Spanjoren / Ögonblick av lust.pdf
ISBN
1370515438160

BESKRIVNING

Spanjoren/ Sofia Suarez jobbar som barnflicka hos en rik familj i Buenos Aires när den charmerande Rafael kommer och rör om hennes tillvaro. Efter att han fått henne att njuta mer av livet avslöjar han att han är där av en speciell anledning: att kontrollera hur hon är som person. Uppdraget är på beställning av Sofias pappa, som hon aldrig träffat, och gäller arvet av ett hotellimperium. Trots att han bara har spelat en roll inser Sofia att hon fallit handlöst för den eldiga spanjoren. Ögonblick av lust/ I vanliga fall är Francesca Masseria en lugn och sansad person. Men i närvaro av sin chef, Harrison Grant, är hon på vippen att göra bort sig, gång på gång. Hans gåtfulla och lockande utstrålning får henne fullständigt ur balans. Harrison å sin sida kan inte få sin assistent, den vackra Frankie, ur tankarna. Fast det som Harrison önskar av henne finns inte med i arbetsbeskrivningen ...

Jag kände att jag bleknade. Pris: 55 kr. häftad, 2016.

Men i närvaro av sin chef, Harrison Grant, är hon på vippen att göra bort sig, gång på gång. Hans gåtfulla och lockande utstrålning får henne fullständigt ur balans. Portugisen Cristiano Ronaldo fick på måndagen priset som bäste spelare 2008 på Fifa-galan.

RELATERADE BÖKOR