Miriams Bok

Miriams Bok - Lena Forsslund | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Forsslund
DIMENSIONERA
4,50 MB
FILNAMN
Miriams Bok.pdf
ISBN
1553351276762

BESKRIVNING

Sara Månsson begravdes för ett år sedan. Närmast sörjande är hennes make och barn, samt hennes syster med familj. Och så mamman, men Sara är säker på att hon inte sörjer. Sara är nämligen inte död, hon har bara varit ute på en Odyssé. Men bestämt sig för att återvända hem till deras vackra hus, som nu är övergivet. Sara söker ledtrådar för att förstå vad som hänt hennes familj. Om hon nu fortfarande kan kalla den för sin?Utmaningarna är stora för medlemmarna i familjen Månsson när de försöker återskapa ett gemensamt liv. Allt ställs på sin spets när Sara får ett samtal från Sydafrika. Hon måste åter lämna sin familj, för att träffa sin mamma en sista gång i livet. Mötet blir livsomvälvande för Sara som åker tillbaka hem med en väl bevarad hemlighet vars tid har kommit för att avslöjas.Hon heter Miriam, hemligheten, och dansar in hos familjen Månsson. Efter Miriam blir ingenting sig likt. Dolda sanningar tvingas upp till ytan och varje familjemedlem ställs inför val som innebär att försaka, för att följa sin inre röst.Kallstrålar 3 - Miriams bok, är liksom de andra två böckerna i trilogin en spännande och tankeväckande historia som svävar mellan det diskbänksrealistiska till det ogripbara okända.

Majgull Axelsson tar oss med på en omvälvande resa genom krigets Europa och efterkrigstidens Sverige. Vi får följa en romsk kvinna som antar namnet Miriam och identiteten av en judinna för att överleva i kvinnolägret Ravensbrück där romer stod allra ... Sanningen bakom tatueringen på Miriams arm, om hur hon blev Miriam, börjar så sakta komma fram och det är en helt annan berättelse än familjen väntar sig.

Köp Miriams Bok av Lena Forsslund på Bokus.com. 2018, Häftad. Köp boken Miriams Bok hos oss! Boken handlar om Miriam, som en gÃ¥ng hette Malika, som blev satt i koncentrationsläger under andra världskriget pÃ¥ grund av sitt romska ursprung.

RELATERADE BÖKOR