Mercurium

Mercurium - Ann Rosman | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann Rosman
DIMENSIONERA
6,46 MB
FILNAMN
Mercurium.pdf
ISBN
1235575652826

BESKRIVNING

Den sanna historien om Metta Fock – den enda kvinnliga fången på Carlstens Fästning. År 1806 anländer hon till Marstrand och Carlstens fästning, anklagad för giftmord. År 2011 hålls en storslagen maskerad på fästningen. Gräddan av Sveriges societet är där, och innan kvällen är över har två personer mist livet. Finns mördaren någonstans bland de 140 gästerna? Kriminalkommissarie Karin Adler kallas till platsen och pusslandet kan börja…

30-Day Trial Editions. Evaluate the commercial versions of Macrium Reflect 7 by downloading a 30-Day Trial Edition.

För mig var mercurium detsamma som kvicksilver och även om kvicksilver är giftigt så förstod jag ganska snart att bokens gift inte kunde vara kvicksilver. mercurium. mercuʹrium (efter Mercurius), det latinska namnet på kvicksilver; därav benämningar som (11 av 16 ord) Vill du få tillgång till hela artikeln? Testa NE.se gratis eller Logga in.

RELATERADE BÖKOR