Kärlekens konst

Kärlekens konst - Erich Fromm | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erich Fromm
DIMENSIONERA
10,51 MB
FILNAMN
Kärlekens konst.pdf
ISBN
1888846415383

BESKRIVNING

Är kärlek en konst? Eller är kärlek endast en något man råkar ut för om lyckan är god? Denna lilla bok utgår från att kärlek är en konst, alldeles som att leva är en konst. Att lära sig en konst kräver koncentration, arbete och ödmjukhet på samma sätt som vilken annan konst som helst, t ex musik, måleri, läkekonst eller brobyggnadsteknik. Kärlekens konst tar upp kärleken mellan man och kvinna, mellan föräldrar och barn, kärleken till andra människor och kärleken till Gud. Boken handlar också om vår tids kärlekslöshet och dess orsaker. Analysen av det moderna samhället har blivit ännu mer träffande sedan den skrevs 1956. Förord av Owe Wikström. Översättning Assar Asker (1900--1980) var tysk-amerikansk psykoanalytiker, född och uppvuxen i Tyskland, men emigrerade 1934 till USA. Bland övriga verk av Fromm på svenska kan nämnas Flykten från friheten, Att ha eller att vara, Det glömda språket samt Konsten att lyssna.

Boken handlar också om vår tids kärlekslöshet och dess orsaker. Analysen av det moderna samhället har blivit ännu mer träffande sedan den skrevs 1956. köp konst av Birgitte Söndergaard till bra pris med snabb leverans på wasskonst.se.

Birgitte Söndergaard är en av sveriges mest framstående konstnärer. Kärlekens konst. av Erich Fromm (Bok) 2004, Svenska, För vuxna Boken utgår från att kärleken är en konst, något som man kan lära sig med hjälp av koncentration, arbete och ödmjukhet.

RELATERADE BÖKOR