Jag är, jag är, jag är : Ett hjärtslag från döden

Jag är, jag är, jag är : Ett hjärtslag från döden - Maggie O'Farrell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maggie O'Farrell
DIMENSIONERA
10,52 MB
FILNAMN
Jag är, jag är, jag är : Ett hjärtslag från döden.pdf
ISBN
1170924312976

BESKRIVNING

Aldrig är vi så levande som när döden snuddar vid oss.Jag är, jag är, jag är. Så dunkar pulsen genom den här drabbande skildringen av ett antal möten med döden. Vissa av dem får blodet att isa sig. Vad skulle du göra om en hotfull främling följde efter dig på en avsides bergsstig? Andra är hjärtskärande och skakande påminnelser om att ett enda litet snedsteg kan förändra ett liv för alltid. Med förtätade ögonblicksbilder ur ett helt liv bjuder Maggie O'Farrell på en intensiv och livsbejakande läsupplevelse - en påminnelse om att varje hjärtslag räknas. Maggie O'Farrell är journalist och författare född i Nordirland men bor numera i Edinburgh. Detta är hennes åttonde och mest personliga bok. Sedan tidigare finns Sommaren utan regn, Den hand som först höll min och Det måste vara här utgivna i svensk översättning hos Sekwa/Etta."Maggie O'Farrell skriver gastkramande, nyskapande och faktiskt även hoppfullt om de många gånger hon sett döden i vitögat." Svenska Dagbladet"Maggie O'Farrell berättar självbiografiskt om de gånger hon har varit lite för nära döden, och resultatet är en allmängiltig bok om livet." Dagens Nyheter"Förtrollande läsning." The Sunday Times "Det är på alla sätt fantastiskt. Hela boken utstrålar humor, ärlighet och självinsikt. Det är oerhört rörande, roligt, skickligt och allvarligt." Max Porter, författare till Sorgen bär fjäderdräkt

Finns i lager. Köp Jag är, jag är, jag är : ett hjärtslag från döden av Maggie O'Farrell på Bokus.com. Jag är, jag är, jag är.

Vad skulle du göra om en hotfull främling följde efter dig på en avsides bergsstig? Andra är hjär... Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS! Jag är, jag är, jag är : ett hjärtslag från döden I am, i am, i am: seventeen brushes with death - the breathtaking number on.

RELATERADE BÖKOR