Hej Flugo!

Hej Flugo! - Tedd Arnold | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tedd Arnold
DIMENSIONERA
8,10 MB
FILNAMN
Hej Flugo!.pdf
ISBN
8926315333062

BESKRIVNING

Säg hej till Flugo!Vad gör du om du krockar med en fluga? Och om du väldigt gärna vill ha ett husdjur? Fångar den såklart!En fluga träffar en pojke. Det blir början på en underbar vänskap. Men kan en vanlig fluga vara ett husdjur? Flugo är ju förstås ingen helt vanlig fluga. Han kan göra många roliga tricks, men framförallt kan kan säga pojkens nam - Buzz!Hej Flugo! är den första i en lång serie om flugan Flugo och pojken Buzz. Det är en fin historia med mycket humor. Tedd Arnold både skriver och illustrerar med glimten i ögat. Sätt Flugo i händerna på närmaste nybörjarläsare!"Hej Flugo! är en lättlästbok som kan vara väl värd att pröva på läsovilliga barn som gillar situationskomik och ljudliga uttryck."Elisabeth Nilsson, BTJ-häfte 2014:18

Han kan göra många roliga tricks, men framförallt kan kan säga pojkens nam ... Hej Flugo! av Tedd Arnold Här är en bok för nybörjarläsaren som är ute efter något roligt. En liten varning dock för att den inte fungerar helt lika bra på svenska som på originalspråk.

8. LÄSLIV 2-2017 Utanför normen Det finns allt fler berättelser om speciella ungdomar.

RELATERADE BÖKOR