Glatta livet

Glatta livet - Birgitta Stenberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Stenberg
DIMENSIONERA
6,83 MB
FILNAMN
Glatta livet.pdf
ISBN
2593015633372

BESKRIVNING

Världen är en kaotisk plats. Den är fylld av förvecklingar och intriger som överstiger allt förstånd. Och alla människor har sina egna bekymmer. Som den trevliga gamle mannen som av en slump blir inlåst på ett livstidsstraff. Eller den anonyma damen som en dag drabbas av så våldsamma lustar och passion att hon inte kan göra något annat än att försöka uttrycka den, men med förödande konsekvenser. Eller prästen som verkar ha tappat tron. Tills han en dag hittar en dikt. Och dikten förändrar allt. Världen är en kaotisk plats. Men det är också en plats som kan innehålla skönhet, humor och glädje.

Snabba leveranser med Postnord. Betala smidigt och säkert via faktura, kort eller internetbank. Från den flydde katten som nyss krafsat för glatta livet.

Som tidigare svår hypokondriker försöker jag sila det jag läser och hör, men jag tar uppmaningar som sägs på högsta allvar. Här tvättas det händer och hostas i armveck för glatta livet.

RELATERADE BÖKOR