Diamantmysteriet & Hotellmysteriet

Diamantmysteriet & Hotellmysteriet - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
10,92 MB
FILNAMN
Diamantmysteriet & Hotellmysteriet.pdf
ISBN
7835423966067

BESKRIVNING

Diamantmysteriet Någon stjäl diamanter av guldhandlare Muhammed Karat. Det mesta pekar på att det är nån ur personalen – Siv Leander, Ture Modig eller Lollo Smitt. Polisen i Den lilla staden Valleby har kört fast. Därför kontaktas den unga detektiverna Lasse och Maja. Hotellmysteriet På själva julafton tar den fina familjen Åkerö in på stadshotellet i Valleby. Med sig har de en kinesisk äppeltax som är deras ytterst värdefulla ögonsten. Personalen förbereder ett stort traditionellt julfirande, men snart börjar problemen... Detektiverna Lasse och Maja blir åter inkopplade på ett knepigt fall.

Det mesta pekar på att det är nån ur personalen - Siv Leander, Ture Modig eller Lollo Smitt. Polisen i Den ... Diamantmysteriet & Hotellmysteriet ställ 15-pack av Martin Widmark.

Köp Diamantmysteriet av Martin Widmark på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Martin Widmark är född 1961 och bor i södra Stockholm.

RELATERADE BÖKOR