Återbesök

Återbesök - Thomas Malmsborg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Malmsborg
DIMENSIONERA
3,4 MB
FILNAMN
Återbesök.pdf
ISBN
8089563969131

BESKRIVNING

Återbesök är just det som titeln anger – resor tillbaka till platser, tider och händelser som en gång varit. Eller som i vart fall skulle ha kunnat vara. Bokens återbesökare vägleds av minnesfragment väckta av musikstycken, tavlor, fotografier, bokfragment och andra hågkomster. Om nu inte av en återkomst till en tidigare besökt plats. Kanhända är Återbesök en bildsatt novellsamling, kanhända en i dubbel bemärkelse berättande fotobok. Den består av femton vinjetter, i form av fotografier, åtföljda av fjorton kortnoveller – hur nu det går ihop.

Har du ansökt om försörjningsstöd för mindre än ett år sedan kontaktar du receptionen på Stöd och omsorg. Så här ansöker du om försörjningsstöd.

E-POST. Amnesty: Massgripanden och mord i Etiopien.

RELATERADE BÖKOR