Ännu ett liv

Ännu ett liv - Theodor Kallifatides | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Theodor Kallifatides
DIMENSIONERA
9,23 MB
FILNAMN
Ännu ett liv.pdf
ISBN
8971155621895

BESKRIVNING

Theodor Kallifatides känner krafterna sina och bestämmer sig för att det är dags att sluta skriva. Han gör sig av med arbetsrummet dit han gått varje morgon i decennier – och blir alldeles vilsen. Kan han verkligen sluta skriva? Osäkert. Men kan han skriva? Det blir också allt svårare. Tills förlösningen kommer från alldeles oväntat håll.Den dagen när jag kom hem satte jag mig framför datorn och skrev en mening som surrade i huvudet på mig som en hästfluga. Jag har faktiskt glömt vad det var, men det kändes nödvändigt att göra något med den. Det var en stor lättnad, som om min stumhets troll hade förbarmat sig över mig.Ännu ett liv är det som växer fram när han hittat tillbaka till skrivandet igen. Det är en njutbar, lätt och filosofisk skrift om minnet och språket, kärleken och tidens gång. Ja, om själva livet.

Det är en njutbar, lätt och filosofisk skrift om minnet och språket, kärleken och tidens gång. Ja, om själva livet. Theodor Kallifatides debuterade 1969, men efter den senaste romanen, Med sina läppars svalka, funderade han dock på att sluta skriva - nu kommer "Ännu ett liv". Ännu ett liv är det som växer fram när han hittat tillbaka till skrivandet igen.

"Jag har tappat bort mig själv och mår bara dåligt. Bara gråter." Det hugger i mig.

RELATERADE BÖKOR