Norrtullsligan (lättläst)

Norrtullsligan (lättläst) - Elin Wägner | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Wägner
DIMENSIONERA
11,49 MB
FILNAMN
Norrtullsligan (lättläst).pdf
ISBN
8257737306340

BESKRIVNING

Inget blir som man tänkt sig!Så känner Pegg, en ung kvinna från Linköping.Hennes föräldrar har dött och hon måste flytta till Stockholm för att ta jobb på ett kontor.Det är i början av 1900-talet. Lönen är lågoch många ser ner på kvinnor som arbetar.Men Pegg flyttar in hos tre andra kontorsflickor.De kallas för Ligan och bor vid Norrtull.Hos Ligan upplever Pegg glädje, bråk,kärlek och fattigdom.Norrtullsligan är hennes dagbok. I den berättar hon allt, med både humor och ilska.Norrtullsligan från år 1908 var Elin Wägners första bok.Den har återberättats på lättläst av Cecilia Davidsson.

Norrtullsligan från år 1908 var Elin Wägners första bok. Den har återberättats till lättläst av Cecilia Davidsson.

De lever ur hand i mun och hjälper varandra ... Norrtullsligan är hennes dagbok. I den berättar hon allt, med både humor och ilska.

RELATERADE BÖKOR